Siirry sisältöön
✔ Ilmainen toimitus yli 69,9 EUR tilauksille | ✔Kuuluisia tuotemerkkejä | ✔Ilmainen palautus avaamattomalla pakkauksella
Ilmainen toimitus yli 69,9 EUR tilauksille

Meistä

Olemme aloittaneet FrimSamin visiona, että erilaisten keräilijöiden tulisi helposti, joustavasti ja nopeasti saada laadukkaat tarvikkeet keräilyyn. Pyrimme yksinkertaisuuteen sivuston käyttökokemuksessa, turvallisuuteen runsaan palautuskäytännön avulla, moniin maksuvaihtoehtoihin ja toimituksissamme nopeuteen.

Olemme myös päättäneet tehdä yhteistyötä vain vakiintuneiden ja laadukkaiden toimittajien kanssa. Siksi olemme valinneet markkinoiden tunnetuimpia brändejä ja olemme näiden tuotteiden ylpeitä jälleenmyyjiä.

Brändimme tulevat pääosin Saksasta ja ovat olleet markkinoilla erittäin pitkään. Täältä löydät muun muassa Lechtturmin, Michelin, Lindnerin ja Hawidin. Mutta teemme myös yhteistyötä pohjoismaisten tavarantoimittajien, kuten FACIT, kanssa ja laajennamme ajan myötä valikoimaamme laadukkailla tuotemerkeillä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lähettää palautetta, lähetä meille sähköpostia joko osoitteeseen info@frimsam.se tai info@frimsam.dk.