Hoppa till innehållet
✔Fri frakt på ordrar över 899 kr | ✔Kända varumärken | ✔Fri retur vid obruten förpackning | ✔ Levereras med PostNord från Sverige
Fri frakt vid order över 899 kr

Om oss

Vi har startat FrimSam med visionen att samlare av olika slag enkelt, smidigt och snabbt ska få tag på tillbehör av hög kvalitet till sitt samlande. Vi strävar efter enkelhet i upplevelsen av hemsidan, trygghet genom en generös returpolicy, många betalningsalternativ och snabbhet i våra leveranser. 

Vi har också valt att enbart samarbeta med etablerade leverantörer av hög kvalitet. Därför har vi valt några av marknadens mest erkända varumärken och vi är stolta återförsäljare av dessa produkter. 

Våra varumärken kommer främst från Tyskland och har funnits på marknaden under väldigt lång tid. Här hittar vi bland andra Lechtturm, Michel, Lindner och Hawid. Men vi samarbetar även med nordiska leverantörer såsom FACIT och vi kommer över tid att utöka vårt sortiment med fler högkvalitativa varumärken. 

Om ni undrar över något eller vill skicka feedback så skicka gärna ett mail till oss på antingen info@frimsam.se eller info@frimsam.dk.